Инфуенсерката Агнеса Органџиева ужива со двете ќерки на море. Тоа што забележаа нејзините фанови  е дека за разлика од лани,таа летово има побујно деколте,односно гредите и се поголеми. Некој велат дека Агнеса ставила силикони во позната клиника за естетика во Истанбул. Но таа мудро си молчи иако ланските фотки од плажа и сегашниве, ја покажуваат разликата.