Познатата српска ѕвезда Адил облечен во црно спортско одело, вчера беше во Скопје. Адил на покана на негов пријател гостуваше на еден настан, а таму го запозна  турскиот готвач Омер шеф и неговиот тим од стек хаус „Микаса“.  Адил пробал и од уникатна храна на познатиот готвач и бил воодушевен од менито. Ветил дека следниот пат ќе биде гостин токму во „Микаса“.