Манекенката Александра Накова беше првата реалити ѕвезда која учествуваше во шоуто “Сервајвл„.Учестуваше и во Тв шоуто “ Танцот на ѕвездите“,но пред финалето таа се откажа од учеството.Меѓу време се омажи со кошаркарот Гајдајџиев,но бракот траеше кратко.Денес е мајка на слатка мала ќеркичка која е копија на мама.Накова важи за една од најубавите жени кај нас ,а воедно и секс симбол на Македонија.Убавата ѓевгеличанка отвори и бутик за висока мода во родната Ѓевгелија.