Топ моделот Александра Накова вчера во родната Гевгелија го отвори бутикот  ” AN House of fashion” и со тоа ја заокружи нејзината модна приказна. За нашиот портал  Александра  вели дека ова и било одамнешна желба и дека конечно сонот и се остварил.

-Конечно имам  бутик и гардероба со мојот бренд,но само за жени.Модата од секогаш била дел од мојот живот,па еве сега ќе можам конечно да ги облакам и другите девојки,вели Накова и додава дека многу од луксузните модни парчиња  во  нејзиниот бутик се уникати. Отворете го Инстаграм профилот anhouseoffashion и разгледајте го бутикот на познатата манекенка.