На синоќешното отварање на Греми наградите 2020, Алиша Кис заедно со Boys II Men ја посветија песната “It’s So Hard to Say Goodbye to Yesterday”… на легендарниот кошаркар Коби Брајант. Слушнете ја нивната изведбата: