на Бекута вечерва се разочара од натпреварувачот кога слушна дека натпреварувачот Кенан Дервишевиќ лови.

– Не поддржувам лов за било што – рече Ана, која му даде глас на Кенан за пеењето, но го повлече гласот кога слушна дека овој натпреварувач лови.