Андреа Емилова ги држи рекордот за најголеми усни на светот.Оваа 22 годишна девојка од Софија досега има направено многу пластични операции на устата ,а со ова почнала од 2018 година. Андреа ја нарекуваат и Жива Барбика,а на Инстаграм таа има 34 илјади фоловерс.На некој му се допаѓа изгледот на Андреа,на некој не.