Ани Црна Мачка неодамна беше во Истанбул кај познатиот пластичен хирург Др. Селчук Јазан и направи пластична операција на лицето.

Ани не сакаше да ни открие колку чини оваа операција но според фотографиите таа е видно подмладена. Овде поминале многу познати балкански ѕвезди како Дара Бубамара, Сораја, Ана Корач и други.