Нашата најпозната стриптиз девојка Ани Георгиева или Црна мачка, низ годините стана една од најпопуларните жени кај нас. Нејзиниот еротски танц никого не остави рамнодишен. Таа ги полнеше дискотеките и клубовите,а посебен акцент удри на моминските забави каде играше специјално за младоженецот.Таа ги поленесе таблоидите и насловните страници на жолтиот печат беа нејзини.

На прашањето како гледа на машката популација, таа ќе рече: „Мажите се плашат од успешни и реализирани жени. Се во животот стекнав сама и никогаш не зависев од никој маж.Не сакав да бидам спонзоруша, ниту сакав да трпам некого замо затоа што има пари. Жената и тоа како може да успее сама во овој наш машки свет“, вели Ани.

Нејзината колешка од преку океанот Ники Минаж,од стриптиз клубска девојка стана успешен интернационален поп артис. Карди Би исто така. Што е доказ дека нашата Црна мачка била во право.