Атиџе и целата екипа на ,,Медена земја“ заминаа во Лос Анџелес, да приуствуваат на големото шоу за доделување на Оскарите. ,,Медена земја“ е номинирана за две награди и тоа  Најдобар интернационален филм и Најдобар документарен филмАтиџе ќе биде облечена во креација на Тања Кокев. Сите ја чекаме неделата со нетрпение и веруваме дека ,,Медена земја“ ќе го освои Оскарот!

,,Ојдеееме по оскарот, Honeyland“, напиша Драган Кузмановски на својот Фејсбук профил на прикачената фотографија од Атиџе и  дел од екипата.

atidze-zamina-vo-los-angeles-po-oskarot-foto-02.jpg

Сликите се превземени од профилите на Facebook