Српскиот пејач Аца Лукас и објави медиумска војна на Јелена Карлеуша. Тој објави и список на спортисти со кои пејачката тајно се гледала додека беше во брак со Душко Тошиќ, Лукас тврди дека Карлеуша имала љубовници, ватерполист,кошаркар и фудбалер,а и се закани дека сетоа тоа ќе го објави во јавноста.Тој тврди дека има и фотографии од ватерполистот кој ќе ги пласира во медиумите.

Карлеша не му остана должна и на нејзиниот Инстаграм таа напиша-