На фолкерот Аца Лукас му пукнал филмот сите да тврдат дека имале афера со него, па решил да им упати прилично морбидна порака на сите, како што рекол, „шуши“ кои го ставаат во уста.„

Мака ми е секоја да ме спомнува. Не знам веќе со која не сум бил. Позната – непозната, ваква – онаква, старлета, пејачка, танчарка, сите, да ме извините, сум ги превртел. Барем да беше така. Еве убаво ќе објавам дека имам сида, па да видам која ќе се огласи дека била со мене. Ајде да видиме! Да сум Ален Делон, а не сум, би бил со сите тие жени кои сами се фалат. Место да лажат, нека молчат, рекол Лукас.

Дека биле со него досега јавно се фалеле порно ѕвездата Маца Дискреција, наводната пејачка Маријана Зоњиќ, старлетата Наташа Шавија… и плус сите учеснички во реални шоуа.

Извор: shilomagazine.com.au