Пејачката Наташа Беквалац реши да заработи на почетокот на 2020 година, во време кога немаше настапи поради пандемијата, која се уште е акутна.

Пејачката го издава својот луксузен имот во Ченаи за разни видови прослави, а за една недела заработува најмалку 2.800 евра.

Беквалaц пред извесно време со ќерките се врати во Белград, каде исто така поседува недвижен имот и живее таму. Затоа одлучила нејзината луксузна куќа на фармата да не биде празна и да собира прашина, па почнала да ја издава.

Куќата на Наташа се појави на една страница за изнајмување пред речиси две години, а освен тоа беше отворена и страница на Инстаграм каде заинтересираните можат да ги видат фотографиите од луксузната вила на пејачката.