Со особена чест и задоволство Ве покануваме на една незаборавна вечер заедно со нас да ја дочекаме Новата година, во добро познатиот локал Square21. Кој се наоѓа на најпознатата улица Македонија во нашиот магичен град.

📀 Dj Babura Junior – Disco Hits 📀

🎙RNB Neighbors Live Music Band (Ex Yu & Mak)

Со купени карти добивате резервација – конопој

За секоја резервација следува ладна даска (пршута, печеница, кулен, чедар, ајдамер, сирење).

Добивате НЕОГРАНИЧЕНО пиење цела вечер на стандардните пијалоци: газирани и негазирани сокови, виски, коњак, водка, џин, узо, пиво, мартини, вино(бело и црвено).

Цената за една карта е НЕВЕРОЈАТНИ 1599 мкд. до 24 декември за после 1699 мкд и на врата 2000 мкд

Извлекување на ваучер за викенд во ИСТАНБУЛ од нашите пријатели Go Travel.

Организирано професионално обезбедување кое ќе се грижи за гостите и безбедноста на локалот.

Забавата продолжува со секоја купена карта добивте гратис влез во дискотека Мусандра.

Сите резервации се во строго ограничен број, затоа резервирајте на време.

Тел. за контакт 📞 071 399 765 ; 070 302 198.