Уникатен накит од мексичко сребро и многу други аксеасоари можете да ги најдете во Bling Bling во ГТЦ-Скопје. Продавницата изобилува со ултра модерен накит за мажи и жени со многу достапни цени, со нив секогаш ќе бидете уникатни и посебни. Bling Bling се наоѓа спроти кафулето „Чао“ во ГТЦ-Скопје или посетете ги на нивниот инстаграм профил blingbling.mk