Мегапопуларниот актер Марлон Брандо уште во минатиот век,прв ја облече на филмското   платно белата маичка со куси ракави,искомбинирана со  џинс. Стајлингот му стана планетарно популарен и тоа трае до ден денешен. Биди и ти фарер како Брандо.Белата маичка никогаш не губи од мода и секогаш е моден хит.