Џони Деп повторно е во Србија, поточно во Белград, дојде да го промовира првиот анимиран филм снимен во Србија. Холивудската супервезда соработуваше со Милош Биковиќ за овој проект.

Српскиот актер синоќа беше на коктел по повод промоцијата, и „ја отвори душата“ пред новинарите и зборуваше за познанството со Деп и други работи.

– Првпат го сретнав денес. Таа соработка се одвива преку нашиот заеднички партнер Андреа Иерволина, и денес имав задоволство да го запознаам, да разговарам со него, и тој е многу пријатен човек. Неверојатно скромен и навистина в loveубен во Србија – рече Биковиќ, кој изјави дека работењето на анимираниот филм „Невозможни пуфини“ е одлична работа за Србија.

– Ваквите настани се од големо значење, да произведуваме содржини во Србија креативни, анимирани, кои се во согласност со трендовите и технолошкиот развој, дека всушност стануваме не само свет, туку и лидери во светот. Мислам дека тоа е многу важно и многу добро – рече српскиот актер.

Фото извор: telegram.rs

Фото извор: telegram.rs

Извор: telegram.rs