Скопјанката Бисера Цуцулова (18)  студентка на ФИНКИ,  неодмана се закити со две титули за убавина. Едната на Интеренационалниот избор Мис Аура кој се одржа во Кемер,Турција, а другиот Мис френдшип во Анталија, каде земаа учество 40 девојки од целиот свет.Бисера учествуваше и на Мис Балкан каде ја доби титулата Miss Earth Macedonia.Убавата Бисера за нашиот портал вели дека моделството и е хоби и дека е многу горда на своите титули.