Спектакуларната Бијонсе, е позната по своите огромни афинитети кон модата. Затоа, со задоволство ја најавуваме веста дека Бијонсе за кратко време ќе ја објави својата нова модна колекција. Колекцијата ќе биде составена од гардероба, чевли и модни акцесоари. Друга позитивна вест е дека, овие модни парчиња ќе бидат унисекс, односно погодни и за мажи и за жени. Оваа колекција се очекува да излезе во јануари. Со нетрпение ја очекуваме!

Бионсе подготвя нова модна колекция