Меморирајте ја датата 18 Јануари во вашите календари за да бидете дел од претставувањето на новата Ivy Park x Adidas колекција на Бијонсе.

Таа веќе ја има тестирано нејзината колекција во јануари 2020 во списанието ELLE  https://www.elle.com/culture/celebrities/a29999871/beyonce-ivy-park-adidas-interview/, но официјалното отварање останува да го проследиме.

Дел од  колекција беше публикувана на нејзиниот Инстаграм профил на 8 ми јануари:

 

View this post on Instagram

 

IVY PARK January 18

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

View this post on Instagram

 

IVY PARK January 18

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Mоже да забележите дека станува збор за моќна колекција која се фокусира на дизајнирани унисекс парчиња со цел  промовирање на убавината на родовата неутралност.

 

View this post on Instagram

 

IVY PARK January 18

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Не заборавајте да бидете дел од ревијата која ги руши така наречените модни правила :). За новитети следете на https://www.adidas.com/us/ivypark.