Модните дизајнери од Канада Дин и Дан Катен кога влегоа во модниот бизнис не ни претпоставуваа дека со нивниот бренд “ Дискверд“ ќе направат модна револиција. Близнаците  вртоглаво се проширија низ цел свет,а нивната мода стана хит меѓу младите.Очила за сонце, чанти, машка, женска и детска облека, часовници,ремени и накит со потписот на на двајцата браќа чини многу и никого не остава рамнодушен. Многу светски имиња од шоу бизот се облакаат токму во “ Дисвкерд“. Денес близнаците се милијардери кои уживаат во секој момент од животот.Летното  време обично го поминуваат на островот Миконос каде ги прават најдобрите геј журки.