Меланија Трамп ги најави празниците со божиќната декорација на Белата куќа на тема- Духот на Америка “The Spirit of America.”

На божиќниот декор се работеше повеќе месеци. Првата дама планирањето на декорацијата го започна уште во Јуни.

Меланија Трамп вклучи волонтери кои активно учествуваа во целокупната работа, за нивниот придонес добија признание и исклучителна благодарност.

cover photo:
Photo: © Getty Images