Убаво украсени дрвца, магични декорации во домот, светлики во боја, преубава трпеза е она што го отсликува доаѓањето на Божиќните празници. Таа цела божиќна магија може да ја пренесете и во Вашиот двор со неколку украси кои може да ги изработите и сами. Еве неколку предлог идеи кои ги избравме од големата ризница на Pinterest кои ќе ве инспирираат да ја доживеете вистински божиќната атмосфера и истата да ја пренесете и во вашата градина.