Шоуменот Боки 13 иако е во затворот во Идризово тој е активен на неговиот инстаграм профил.
Деновиве актуелна тема е дали Боки го води неговиот личен профил директно од затворот или пак се работи за друго лице кое има пристап до неговиот профил и објавува содржина.
Ова е провото стори кое е објавено на неговиот профил

На неговиот профил беше објавена и објава со нова порака „F**k, fake, friends“, што упатува на тоа дека тој можеби расчистува со луѓето кои ги смета за пријатели, но не му биле.