Познатиот тик-токер Бојан Тодороски кој се занимава со фитнес на неговиот тик-ток и инстаграм профил, активен е и на популарната платформа за возрасни OnlyFans. Бојан освен што ги покажува неговите мускули, се соблака и гол како од мајка роден на неговиот OnlyFans профил за само 19.99$ месечно.

Но ако сте од Македонија тоа нема да можете да го видeте бидејќи ја има блокирано нашата држава. Што значи Бојан се соблака само за странски фанови.

 

Тој стана популарен откако дојде во Скопје од едно тетовско село и почна интезивно да се дружи со познатиот стилист Дадар.

Принтскрин инстаграм профил @bojan_todoroski_official