Поп принцезата Бритни Спирс конечно ја доби битката со татко и околу нејзината слобода. Имено судот одлучи  дека татко и на пејачката повеќе нема да биде нејзин старател.Фановите со воодушевување ја примија ова вест,а голем број нејзини колеги од шоу бизот  ја подржаа Бритни во долгогодишнаата борба околу старателството. Таа конечно сама ќе ги носи своите животни одлуки.