Нашата мисица Вера Мештеровиќ на покана на модниот канал “ Фешн ТВ “ беше амбасадор на убавината на Балканот. Убавата Вера е мајка на две деца , но сеуште има линија како на тинејџерка.По разводот со фудбалерот Игор Кралевски, Вера беше дел од многу модни кампањи и  ревии  како и видео спортови.