Овој пат, екипата на шоуто „Папарацо лов“ ја следеше поп-пејачката Наташа Беквалац, која неодамна имаше сообраќајна несреќа. Камерите на оваа емисија забележаа како изгледа автомобилот на популарната пејачка по оваа несреќа и колку е оштетено возилото на Наташа.

Погледнете го видеото!