Тв-водителката Лила Филиповска остана без зборови кога тимот на „Микаса“, ден пред нејзиниот роденден (15-ти октомври), место роденденска торта доби огромен хамбургер подготвен од тимот на Омер Шеф. Целиот амбиент, со шампањско, црвени рози и свеќички, зачинет со ориенталната музика на „Микаса Бенд“, ја натера Лила да се расплаче од среќа. Лила роденденот ќе го слави утре во скопскиот ресторан „Дион“. Еве дел од предроденденската атмосвера: