Напарвен по сите светски стандарди,од базен,соби за масажа,па се до сауна и турска бања,Спа центарот „ МиКаса“ од самото отворање направи бум . Скопјани побрзаа да резервираат,а се бара и место повеќе за релаксација. Во ова стресно  и динамично време, навистина требаше  ваков центар за уживање. Сите кои сакаат двочасовно релаксирање, може да се јават на телефонскиот број за резервации 071352 005. Спа центарот е во склопот на стек хаусот и хотел “ МиКаса“ на Кале во Скопје.