Екипата на емисијата „Папарацо лов“ забележала како изгледа Светлана Цеца Ражнатовиќ по враќањето во Белград.
Имено, музичката ѕвезда била без шминка која и го краси лицето кога е на сцена, а кој и помогнал на Цецa на аеродром погледнете во продолжение на видеото!