Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Дениз Дејм и Марко Јањушевиќ Јањуш привлекоа големо внимание кај публиката на реалното шоу „Задруга“, а со секојдневните сцени и разговори предизвикуваат смеа во Белата куќа.

Овој пат, тие ја допреа темата за машкиот полов орган и спалната соба.

– Кога ќе го земеш со тие лопати, нема да се гледа – се пошегува Јањуш.

– Јас бирам таков што ќе се гледа. Како краставица, само без точки. Добро, сега можеме се – изјави Дениз.

– Добро би било јас и ти да одиме следни – предложи Јањуш.

– Да, сега се договоривме што ќе правиме во спалната соба. Другите нека бараат шифри, ќе си поиграме малку. Конечно ќе имам се*с. Никогаш не сум била со висок како тебе – се насмеа Денис.