Осамна видео на социјалната мрежа твитер од познатата македонска онлифенс девојка Теодора Мартиноска каде што се гледа жешка акција помеѓу неа и непознат дечко. Македонските твитерџии во потрага да дознаат кој е дечкото кој ја јава оваа секси македонка. Се тврди дека видеото е преземано од нејзиниот онлифенс профил на кој мора да се претплатите за да ја гледате целата нејзина содржина.

На оваа тема неколку пати се обрати Теодора Мартиноска која на нејзиниот инстаграм профил има посочено дека е строго забрането споделување на нејзиниот материјал од онлифенс и дека за вакви случки се грижи нејзиниот адвокат, и со ова не и наштетуваат туку само и го зголемуваат буџетот.

Во продолжение ВИДЕОТО кое е објавено на Twitter