Во својата нова колекција, овој познат бренд претстави темни очила за сонце, но и провидни кои ќе го подобрат и унапредат модниот стил на мажите кои уживаат во нешто различно и несвојствено. Заштитното лице на брендот Dolce & Gabbana, манекенот Давид Ганди, прикажа како треба да изгледа модерниот маж.

Dolce & Gabbana predstavlja novu kolekciju naočara za 2020. godinu