Виктор Апосоловски има навистина големи шанси да не претсатува на годинешниот Евросонг. Младиот пејач конкурираше со песната „Супермен“ која веднаш стана популарна во јавноста. Битолчанецот на јавноста и стана познат по музичкото шоу “Идол“. Зад себе има богата музичка кариера, а активен е и на Инстаграм со неговата музика и будалаштините кои секојдневно ги прави.