Младиот модел Виктор Кузмановски од Охрид на својот инстаграм профил покажува висока мода. Гучи, Прада, Армани, Версаче се дел од брендовите кои го носи на неговите фотосесии. Неговите фотографии се умнетнички, инспиративни и многу фешн. Виктор е модел во неколку видео записи на познати пеачи. Но никој не знае дека младиот модел е голем љубител на животните и нивен голем заштитник. Токму заради тоа тој наскоро отвара пет шоп но за тоа потоа. Уживајте во фотографиите на Виктор.