Доколку уживате во филмови кои освен суштинска приказна ви прикажуваат и дизајнерски парчиња од светски признати имиња како што се : Gucci, Tom Ford, Tiffany & Co, Dior, Marc Jacobs, Vera Wang, Alexander Wang, Valentino, Manolo Blahnik и многу други, тогаш ве покануваме да ги погледнете филмовите од следнава листа:

CRAZY RICH ASIANS (2018)

ATOMIC BLONDE (2017)

OCEAN’S EIGHT (2018)

THE DEVIL WEARS PRADA (2006)

BILL CUNNINGHAM: NEW YORK (2010)

THE SEPTEMBER ISSUE (2009)

SEX AND THE CITY (2008)

ZOOLANDER 2

BREATHLESS (1960)

MOULIN ROUGE! (2001)

COCO BEFORE CHANEL (2009)

A SIMPLE FAVOUR (2018)

DIOR AND I (2014)

BLOW UP (1966)

YVES SAINT LAURENT (2014)

MADEMOISELLE C (2013)

ATONEMENT (2007)

BARBARELLA (1968)

THE GREAT GATSBY (2013)

PULP FICTION (1994)

 

(Getty Images)