Мега ѕвездата Лејди Гага неодамна прошета низ улиците на Њујорк соцрни штикли на платворма кои веднаш предизвикаа медиумско внимание.Црнитенултра  високи потпетици,денес се продаваат како луди и тоа е знак дека се што Гаг ке промовира,веднаш станува хит.