Младата актерка Сттефанија вчера блесна на даските што живот значат во “Театар Комедија“ во преставата “ Галеб“ на Чехов ,а улогата и ја посвети на мајка и Андријана која неодамна почина од канцер.Стефи е единствената внука на пејачката Јулија која по разводот на нејзините родители , уште како многу мала се грижеше за неа. Стефанија во преставата ја играше улогата на Нина.