Во октомври оваа година луксузниот бренд Niche ја претстави својата златна колекција која ја нарече ,, Spirit of kings„. Оваа гламуозна колекција содржи 11 парфеми: Acamar, Altair, Aldura, Arrakis, Errai, Hadar, Kursa, Matar, Sagira, Tabana, Zaurac.

spirit of kings the gold collection

Одбележувајќи ја естетиката и историјата на европското занаетчиство, оваа колекција е ексклузивна и  луксузна. Таа е e инспирирана од долгогодишното наследство на уметничка извонредност. Оваа колекција блесна со своите гламурорзни пакувања, а секој од парфемите носи име на ѕвезда или соѕвездие. Заедно асоцираат на мистериозна небесна граница. Колекцијата е создадена од познатиот Christian Provenzano.

spirit of the kings the gold collection