Иако важиме за држава со ниски плати сепак во Македонија поготово во Скопје и Тетово ечат звуци од бесни автомобили како да сме во Дубаи.

На инстаграм профилот @mk.cars.bikers често се објавуваат фотографии со автомобили кои се со скопски и тетовски регистарски таблички а на некои од фотографиите означени се и сопствениците на автомобилите па се води борба кој од кој е материјално помоќен.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @mk.cars.bikers

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @mk.cars.bikers

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @mk.cars.bikers

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @mk.cars.bikers

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @mk.cars.bikers

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @mk.cars.bikers

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @mk.cars.bikers

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @mk.cars.bikers