Тв водителката и инфлуенсер Лила Филиповска  во хотелска соба во Охрид си прави селфи.Погледот е свртен кон нејзиниот жежок шорц кој секое лето е моден хит. Овој пат Лила избра многу накит и облека во црна боја.