Убавата сопственичка на салонот за убавина “ Сикрет“ Бети Цонева средбата со српскиот популарен пејач и инфуенсер Voyage, ја овековечи со една заедничка фотка пред огледало. Дознаваме дека србинот не останал рамнодушен кон убавата Бети и искоментирал дека поубава жена  досега нема видено.