Погледнете ги следниве интересни фотографии кои покажуваат дека нашите ,,мали луѓе“ можат да заспијат на секое можно место кога се преуморни од игра. Сигурни сме дека овие неколку фотографии ќе изнудат насмевка на Вашите лица:

Deca mogu zaspati na svakom mestu

Deca mogu zaspati na svakom mestu

Deca mogu zaspati na svakom mestu

Deca mogu zaspati na svakom mestu

Deca mogu zaspati na svakom mestu

 

Сликите се превземени од порталот zenskikutak.rs