Легендарниот Горан Бреговиќ и “Бело дугме“ го наполнија скопскиот плошдат на отворањето на Казино Фламинго во Скопје. Скопјани уживаа во старите добри ексју хитови на  Брега, Тифа и Ален Исламовиќ. Фламинго со овој концерт официјално го најави и отворањето во главниот град.Еве дел од атмосферата во луксузното казино кое вечерта ја собра целата македонска елита.