Ангела Василевска важи за модел кој го носи најубавото лице и тело во Македонија. Летото заврши а Ангела сеуште прави бум по социалните мрежи објавувајќи фотографии во секси бикини. Во продолжение секси Ангела во бикини. Уживајте !