Стек хаусот „ Микаса“, вчера, за денот на љубовта направи одлична забава за сите вљубени двојки кои сакаа токму овде да го прослават овој посебен ден. Виолинистката Сизи и “Микаса“ бенд беа задолжени за музичкиот дел, а целиот амбиент беше декориран во знакот на љубовта. Присутните гости коментираа дека вака уреден амбиент немаат досега видено и дека на Скопје му фалеше нешто вакво создадено од креативни луѓе.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MiCasaBand Skopje (@micasaband2021)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MiCasaBand Skopje (@micasaband2021)