Манекенката Емилија Николоска ја промовира новата колекција за долна облека на он лајн брендот cherie.mk, како и брендот за чанти zoyabags.mk. Емилја долги години е во светот на модата, а ниту една модна недела во Скопје не може да се замисли без нејзиното присуство. Многу модни дизајнери велат дека токму таа ги има сите пропорции да стане успешен топ модел од светски калибар.