Во ГТЦ Скопје за новогодишните празници најатрактивна е продавницата за накит од охридски бисери „Филеви”.

Овој светски бренд на познатиот охридски бисер датира од 1928 година.

Style.mk ја посети нивната продавница во ГТЦ Скопје (ниско приземје).

Накитот од охридски бисери никого нема да остави рамнодушен а моментно имаат новогодишен попуст од 10% до 20%.

Повеќе информации на нивната онлајн продавница: www.ohridpearlwebshop.com

Како и на Инстаграм и Фејсбук:
Ohrid Pearl Filevi_Skopje