Рачно изработените букети од овошје и зеленчук станаа вистински хит кај нас и во светот. Со својата уникатност може да ги воодушеват сите љубители на добрата и оригинална идеја. Вашиот омилен зеленчук или овошје може да биде украс во вашиот или во домот на вашите најблиски. Посетете го Инстаграм профилот на firuza.buket и ќе се фасцинирате од уникатните букети.
Може да ги порачате и на тел.број: 070 323 009